Uslovi korišćenja

         Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Bull Star internet sajta. Svaka poseta našem internet sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite naš internet sajt. Bull Star doo Novi Sad zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu Bull Star, vlasništvo su Bull Star doo Novi Sad i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

 

Kada koritite naš internet sajt nije dozvoljeno da:

 

  • Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dotupnog sadržaja

  • Objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima.

  • Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu

  • Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije

  • Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem

  • Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja

  • Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

 

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou.

Opisi proizvoda

 

Bull Star doo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, specifikacije i opisi se preuzimaju sa zvaničnih internet sajtova proizvođača atikla. Takođe Bull Star doo ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

 

Cene proizvoda

 

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Bull Star doo se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Bull Star doo ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr.umesto 100.000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i akcijske cene.

Radno vreme

 

WebShop ww.bullstar.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja internet sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni. Live podršku od strane našeg osoblja imate svaki radni dan u period od 08h do 16h, kontaktiranjem putem našeg internet sajta, e-mail-a, telefona koji su naznačeni na WebShop-u.

Promena (update) podataka na sajtu

 

Bull Star doo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Svakodnevno radimo na usklađivanju dostupnih količina artikala sa raspoloživim stanjem kod naših uvoznika, ali ne možemo u svakom momentu garantovati dostupnost svi artikala ulistanih na našoj internet stranici. Po kreiranju vašeg ordera dobijate najtačnije vreme isporuke i raspoloživosti željenih artikala od nas u obliku ponude tj predračuna, hvala na razumevanju.

 

Linkovi ka drugim internet sajtovima

Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama samostalnih proizvođača su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. bullstar.rs nije pregledao sve ove lokacije samostalnih proizvođača i ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od internet stranica samostalnih proizvođača koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

© 2020 by Bull Star doo powered by Wix.com